Charlotte Tasma

Illustratie

Persoonlijk geboortekaartje

We bespreken eerst jullie wensen, jullie interesses, wat typerend is voor jullie. Daarna maak ik drie ontwerpschetsen waar jullie uit kunnen kiezen. Vervolgens ga ik jullie keuze uitwerken en is er nog een moment waarop jullie kunnen aangeven welke kleine aanpassingen jullie nog willen. Daarna ga ik aan de slag met een bijpassende achterkant van de kaart, met eventueel een door jullie gekozen tekst.

Op deze pagina vind je geboortekaartjes die ik eerder op maat gemaakt heb. Deze ontwerpen zijn dus niet nog een keer te gebruiken, maar geven een beeld van wat je kan verwachten. Ik heb ook ontwerpen die je wel zo kiezen, kijk daarvoor op de pagina geboortekaartjes collectie.

Willen jullie een kaartje dat speciaal voor jullie is ontworpen? Een unieke kaart, een kaart waarin jullie karakters doorschijnen? Laat het snel weten! Dan ga ik voor jullie aan de slag.

Vanaf €455,- maak ik een ontwerp voor jullie, inclusief 100 tot 120 kaarten en gerecyclede enveloppen. Hebben jullie speciale wensen, zoals afwijkende vormen en maten, Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden en de extra kosten daarvoor.

Meer informatie kan je vragen via charlottetasma@gmail.com, je kan ook altijd informeren naar afwijkende formaten.